Om oss

PRA Group Norge AS

PRA Group Norge AS arbeider individuelt med hver enkelt kunde for å finne løsninger som hjelper kunden med å gjenvinne kontroll over økonomien. Vi jobber hovedsakelig med gjeldsporteføljer fra banker og finansinstitusjon. Når vi overtar kravene, ønsker vi å komme i dialog med kundene for kunne hjelpe til med å finne betalingsløsninger som er tilpasset den enkeltes betalingsevne.

Vi ønsker å gjøre gjeldsbetaling enkel og oversiktlig

Høy standard for hvordan vi behandler mennesker.

Vi vet at ingen ønsker å havne i en gjeldssituasjon. Vi jobber med mennesker hver dag for at de skal bli gjeldfrie – med den respekten og verdigheten de fortjener.

Gjeld kan skje, det kan også løsningene.

Hvorfor er det PRA Group Norge AS som håndterer gjelden min?

Etter at lånet ditt eller kredittavtalen din ble misligholdt, valgte banken eller finansieringsforetaket å selge kravet til AK Nordic AB. Vi i PRA Group Norge AS har fått i oppdrag å innfordre kravet for AK Nordic AB. Vi mener dette er gode nyheter da vi kan tilby alternative og fleksible løsninger for å tilbakebetale gjelden, med spesielt fokus på at kunden skal behandles på en god måte og med respekt.

Hvordan ser nedbetalingsprosessen ut hos PRA Group Norge AS?

Når din tidligere kreditor har besluttet å selge kravet til AK Nordic AB, er det oss i PRA Group Norge AS du skal ha kontakt med fremover og det er oss du betaler til. Dette er gode nyheter fordi vi spesialiserer oss på å jobbe sammen med kunder og hjelpe dem med å finne fleksible nedbetalingsløsninger.

Vi vil hjelpe deg med å forstå hele prosessen og jobbe sammen med deg for å komme frem til en betalingsplan som er tilpasset din økonomiske situasjon.

Du vil finne mer informasjon om mulighetene dine på Mine Sider eller ved å kontakte vår kundeservice på telefon 24 10 31 50.

Hva er neste steg?

Hvis du er PRA Group Norge AS-kunde, starter veien til nedbetalingen slik:
1. Logg inn med BankID eller BankID mobil og se viktig informasjon om kravet ditt, tidligere kreditor og eksakt saldo på kravet.
2. Få oversikt over mulighetene vi tilbyr. Du kan velge å gjøre engangsbetaling med bankkort eller Vipps. Du kan også sette opp en betalingsplan som sletter hele gjelden på opptil 24 måneder, eller deler av gjelden over 6 måneder.
3. Velg det betalingsalternativet som passer best for deg. I tillegg fryser vi rentene i perioden betalingsplanen overholdes.

Vi vet at uforutsette hendelser kan skje og at man til tider kan komme skjevt ut økonomisk. Hvis du er usikker på noe av dette og trenger mer hjelp, ber vi deg ikke nøle med å kontakte oss. Vi sitter klare til å hjelpe deg.

Våre hovedprinsipper

Alle ansatte i PRA Group deler et felles sett med verdier og forpliktelser som definerer hvordan vi behandler hverandre, hvordan vi forholder oss til kundene våre, og hvilke ansvar vi har overfor aksjonærer, tilsynsmyndigheter, kunder og andre. Enkelt sagt er det disse prinsippene som gjenspeiler selskapets kultur, hvorfor PRA ble startet og hvem PRA er i dag. Vårt mål er at alle ansatte i PRA skal tilpasse seg og leve etter disse felles verdiene – fordi de er retningslinjer for alt vi gjør.

FORPLIKTET til alltid å gjøre vårt beste.
ANSVARLIG for våre handlinger.
RESPEKTFULL i måten vi er med hverandre.
ETISK i alle situasjoner.
SUKSESSFULL fordi vi jobber sammen som et team.