Ofte stilte spørsmål

Hvem er PRA Group Norge AS?

Hvem er PRA Group?
PRA Group (Nasdaq: PRAA) er en av verdens største globale aktører innen kjøp av fordringer og betjening av gjeld. PRA Group ble etablert i 1996, og har rundt 4000 ansatte i Europa og Nord-Amerika. PRA Group har alltid hatt et svært høyt fokus på å overholde de lover og forskrifter som til enhver tid gjelder for bransjen. Hovedsakelig kjøper vi porteføljer fra banker og finansinstitusjoner.

Vi tilbyr kundene våre løsninger på gjeldsproblemene deres, med fokus på å behandle alle med rettferdighet og respekt. Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder med å finne en god måte til å bli gjeldfri på og å utforme betalingsplaner som er tilpasset hvert enkelt budsjett.

Hvem er PRA Group Norge AS?
PRA Group Norge AS arbeider individuelt med hver enkelt kunde for å finne løsninger som hjelper kunden med å gjenvinne kontroll over økonomien. Vi jobber hovedsakelig med gjeldsporteføljer fra banker og finansinstitusjon. Når vi overtar kravene, ønsker vi å komme i dialog med kundene for kunne hjelpe til med å finne betalingsløsninger som er tilpasset den enkeltes betalingsevne.

Hvem er AK Nordic AB?
AK Nordic AB er et svensk finansieringsforetak i konsernet PRA Group med konsesjon til å drive grensekryssende virksomhet i Norge. AK Nordic AB er underlagt tilsyn fra Finansinspektionen i Sverige, og selskapet er registrert i Finanstilsynets virksomhetsregister.

PRA Group Norge AS har overtatt saken min. Hva innebærer dette for meg?
Det er AK Nordic AB som nå er fordringshaver for gjelden din, og det er vi i PRA Group Norge AS som innfordrer kravet. Dette betyr at det er oss i PRA Group Norge AS du skal ha kontakt med fremover og det er oss du betaler til. Ta kontakt med oss for å få en oversikt over gjelden din og for å få hjelp til å sette opp en betalingsplan.

Hva bør jeg gjøre hvis jeg mottar telefon, brev, SMS eller e-post fra PRA Group Norge AS?
Har du blitt kontaktet på telefon? Snakk med våre medarbeidere og jobb sammen for å komme frem til en betalingsplan som er tilpasset din økonomiske situasjon. Har du mottatt et brev, SMS eller e-post? Kontakt oss på: (+47) 24 10 31 50 (Man-tor: 08:00-20:00, fre: 08:00-16:00, lør: 10:00-15:00).